понеділок, 20 квітня 2015 р.

Куди повідомляти про вимагання хабарів або корупційні діяння чиновників?

Боротьба з корупцією – головна передумова змін на краще в усіх сферах нашого життя. Це наша перепустка у коло демократичних країн з якісною медициною, освітою, розвиненим малим і середнім бізнесом.

Соціологічні опитування свідчать, що однією з найгостріших проблем для мешканців Київщини є корупція – понад 63% людей відзначають, що в цій сфері потрібно наводити лад. Найбільш «благодатними» сферами для охочих нажитися на простих громадянах традиційно залишаються земельні та кадастрові питання, реєстрація майнових прав, дозвільні процедури в будівництві.

Проект «Стоп корупції у Київській області» — це спільний проект Київської обласної державної адміністрації, громадських організацій і партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»», започаткований з ініціативи першого заступника голови КОДА Лева Парцхаладзе.

Мета проекту «STOP Корупції», який стартував нещодавно в області, – зменшити рівень зловживань у цих сферах на 70% протягом найближчих 4-5 місяців.

Повідомлення про свавілля чиновників приймаються на гарячу лінію за номером (044)5780004, на електронну скриньку povidom@stopcor.kiev.ua, а також через форму зворотного зв’язку на сайті http://stopcor.kiev.ua.

«Боротьба з корупцією – завдання номер один для мене. Щоб не розпорошуватися і досягти ефекту, ми розпочали з трьох інстанцій – Державної архітектурно-будівельної інспекції, Держземагентства, Держреєстру», — наголошує перший заступник Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

Немає коментарів :

Дописати коментар