пʼятниця, 24 квітня 2015 р.

Співробітники УБОЗу Київської обл. затримали групу злодіїв і скупників краденого

Всього в рамках кримінального провадження налічується 16 епізодів, виявлено 13 зловмисників

Співробітники УБОЗу Київської області в рамках кримінального провадження за ст. 185 "Крадіжка" затримали організовану злочинну групу з 5 осіб, які займалися крадіжками. Крім того, правоохоронці виявили скупників. Про це 112.ua розповіло джерело в правоохоронних органах.

"УБОЗ Київської області затримав організовану злочинну групу, до складу якої входили 5 осіб, один з яких раніше був судимий. Було встановлено, що зловмисники скоювали крадіжки з будинків в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області. В рамках цієї кримінальної виробництва всього було виявлено 13 зловмисників - п'ятеро злодіїв, а решта скупники. Правоохоронцями були проведені 13 обшуків, в ході яких були виявлені електроінструменти, цінні речі та наркотики. Злодії затримані, а відносно скупників тривають слідчі дії ", - розповіло джерело.

"За останній час, це одна з наймасштабніших справ за статтею "Крадіжка" у Київській області", - зазначили правоохоронці.

Джерело: http://112.ua/kriminal/sotrudnyky-ubopa-kyevskoi-obl-zaderzhaly-hruppu-vorov-y-skupshchykov-kradenoho-223498.html

Немає коментарів :

Дописати коментар