понеділок, 20 квітня 2015 р.

Спецоперація "Гюльчатай, відкрий лічку" пройшла успішно.

Є такий сайт - "Миротворець". Там свідомі українці збирають дані на всю ту нечисть, що зветься "ополченцем". Нещодавно власники сайту вирішили здійснити інформаційну спецоперацію під назвою "Голючатай, відкрий личку". Завдяки методам соціальної інженерії та засобам масової дезінформації РФ операція пройшла успішно. Днями сайт "Миротворець" завдяки істерії в російських ЗМІ став одним з лідерів по відвідуваності в Рунеті. За декілька днів на нього прийшли сотні тисяч запитів від російських терористів/найманців військовослужбовців російської армії, що брали участь в неоголошеній війні проти України, а також цікавих, хто хотів перевірити наявність в базах даних сайту "Миротворець" себе або своїх знайомих на предмет незаконних дій проти народу України.

Пропонуємо ознайомитися з описом (частина 1, частина 2) спецоперації під кодовою назвою "Гюльчатай, відкрий личку".

Метою інформаційної спецоперації було виявити якомога більше російських і українських терористів, які заходячи на сайт "Миротворець" документували себе і співучасників своїх злочинів, набираючи у вікні "Пошук" свої учтановчі дані - ПІБ, телефони, електронну пошта. Деякі унікуми навіть вводили свої домашні адреси, як, наприклад, один російський військовослужбовець з Калінінградській області.

На сьогодні у базах даних сайту "Миротворець" 32 тисячі профілів осіб, які або воювали проти України або підривали її суверенітет зсередини, або зрадили присягу на вірність народу Україні.
За три дні проведення інформаційної спецоперації під кодовою назвою "Гюльчатай", після обробки і перевірки даних, таких осіб стане на декілька десятків тисяч більше!

Немає коментарів :

Дописати коментар